Vergaderlocatie of teambuilding voor bedrijven

Groepsaccommodatie StrooDrie: dé locatie voor bedrijven

Er even tussenuit met uw team, in een inspirerende omgeving, waar de onderlinge band weer versterkt kan worden en waar ruimte is voor de ontwikkeling van nieuwe ideeën voor de organisatie. StrooDrie beschikt niet alleen over een sfeervolle accommodatie, maar ook over een prachtige vergader-/werkruimte met een fantastisch uitzicht en alles wat nodig is voor een inspirerend personeelsweekend.

Teambuilding met overnachtingvakantiehuis voor groepen

Groepsaccommodatie StrooDrie: dé locatie voor bedrijven

Inspirerende omgeving voor een personeelsweekend

Eén van de belangrijkste pluspunten van een verblijf in StrooDrie is natuurlijk de inspirerende omgeving. Juist in zo’n omgeving krijgen uw medewerkers de mogelijkheid hun creativiteit de vrije loop te laten. Bovendien bieden zowel StrooDrie als de nabije omgeving veel mogelijkheden voor speciale teambuilding-activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan sport en spel, een mooie wandeling door de natuur, varen door de Drentse wateren of een survivaltocht. En na die activiteiten is het heerlijk toeven op het zonnige, ruime terras bij de accommodatie. Uiteraard voorzien van voldoende zitplekken, heerlijke parasols en de mogelijkheid om buiten te barbecueën. Naast het barbecueën biedt StrooDrie voldoende gelegenheid om zelf te koken. Daarnaast is het mogelijk om voor uw personeelsweekend een cateraar in te schakelen; hier kunnen we u desgewenst advies in geven.

Vergaderlocatie in mooie omgevingCatering in groepsaccommodatie Stroodrie

Inspirerende omgeving voor een personeelsweekend

Sfeervol genieten met collega's

StrooDrie verwelkomt regelmatig groepen collega’s voor een heerlijk weekend of een midweek op het Drentse platteland. De goede faciliteiten, prachtige ligging en aantrekkelijke tarieven maken StrooDrie tot een geliefde locatie voor een bedrijfsuitje of personeelsweekend.

teambuilding activiteiten

Sfeervol genieten met collega's