Cursuslocatie en workshoplocatie

StrooDrie: cursuslocatie op maat

Wilt u een inspirerende cursus of workshop organiseren en zoekt u hiervoor een minstens zo inspirerende locatie? Dan maken we graag kennis met u! Groepsaccommodatie StrooDrie in Dwingeloo beschikt over een eigen, ruime cursuslocatie, die bijvoorbeeld kan worden ingezet voor een retraite, een yogacursus, een kookcursus of een andere workshop of training.

Cursuslocatie in Drenthe

StrooDrie: cursuslocatie op maat

Aan alles is gedacht

Of het nu gaat om een cursus van een dag of een weekend: bij StrooDrie kan het allemaal. Onze groepsaccommodatie biedt ruimte aan 24 personen, verdeeld over 12 slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen wastafel. Daarnaast beschikt de accommodatie natuurlijk over een ruime, moderne badkamers en verschillende toiletten. De cursus kan gegeven worden in de gezellige woonkamer van de accommodatie, of in de aparte cursusruimte.

Aan alles is gedacht

Zelf koken of catering?

StrooDrie is voorzien van een goed uitgeruste keuken, waar u gemakkelijk kunt koken. Onze groepen werken echter ook regelmatig samen met cateringbedrijven die deze taak op zich kunnen nemen. Uiteraard kunnen we u desgewenst met deze bedrijven in contact brengen, zodat u passende afspraken kunt maken.

Catering in groepsaccommodatie Stroodrie

Zelf koken of catering?

Wij denken graag met u mee

Wilt u een bijzondere cursus of training geven en weet u niet zeker of StrooDrie over de juiste mogelijkheden hiervoor beschikt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken dan graag met u mee. En mochten er specifieke aanpassingen nodig zijn die wat ons betreft ook waardevol kunnen zijn voor andere gasten, dan kunnen we u hierin altijd tegemoet komen. StrooDrie denkt met u mee!

Workshoplocatie terras overkapping

Wij denken graag met u mee

Cursussen of workshops organiseren in samenwerking met StrooDrie

Heeft u een idee voor een interessante workshop of cursus, maar weet u niet goed hoe u hier het beste vorm aan kunt geven? Groepsaccommodatie StrooDrie denkt en doet graag mee. Met onze mooie locatie én ervaring in het coachen en enthousiasmeren van mensen zorgen wij voor een perfecte aanvulling. Een keertje brainstormen? Neem dan vooral contact met ons op.

Cursussen of workshops organiseren in samenwerking met StrooDrie