Zorggroepen Frans

StrooDrie: maatwerk voor zorggroepen

Jaarlijks vinden talloze zorggroepen hun weg naar StrooDrie. Dat is ook niet verwonderlijk: onze groepsaccommodatie is volledig ingericht op het gebruik door zorggroepen. De accommodatie is – zowel binnen als buiten – drempelvrij, alle sanitaire voorzieningen zijn ruim opgezet en verschillende slaapkamers zijn voorzien van een hoog-laag bed. Maar dat is natuurlijk niet alles: bovenal is StrooDrie een gezellige accommodatie, met een sfeervolle woonkamer, een prachtige buitenruimte en veel comfort.

StrooDrie: maatwerk voor zorggroepen

Fijne woonkamer

Vroeger stonden er koeien, tegenwoordig is het het hart van groepsaccommodatie StrooDrie: de prachtige woonkamer. De oude, zichtbare constructie is het enige dat nog herinnert aan de functie die deze ruimte vroeger had. Nu is het een gezellige ruimte waar u bijvoorbeeld bij de open haard kunt zitten, bordspelletjes kunt spelen of in actie kunt komen tijdens een potje darten, tafeltennissen of oud-Hollands sjoelen. Bij groepsaccommodatie StrooDrie kan het allemaal. Dankzij de aangrenzende keuken is het bovendien makkelijk om contact te houden tijdens het koken. De woonkamer en keuken bieden ook zicht op en toegang tot de buitenruimte.

Fijne woonkamer

Volledige ontzorging voor zorggroepen

Wij doen er alles aan om een verblijf bij StrooDrie voor zorggroepen zo aangenaam mogelijk te maken. De hele accommodatie is ingericht op het gebruik door zorggroepen, wat bijvoorbeeld te merken is aan de drempelloze indeling, brede deuren, aangepaste toiletten en douches, en aanwezigheid van bad- en slaapkamers op de begane grond. Bovendien beschikt StrooDrie over twee (losse) douchestoelen.

Volledige ontzorging voor zorggroepen

StrooDrie heeft plek voor elke zorggroep en denkt graag met u mee

Bij StrooDrie verwelkomen we al jarenlang diverse zorggroepen. We weten daarom dat het voor kan komen dat een groep bepaalde specifieke wensen of eisen heeft. Daar denken we graag in mee. Zoekt u een mooie, comfortabele en vooral ook gezellige groepsaccommodatie voor een zorggroep met speciale behoeften? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken met u mee. Zo kunt u zeker zijn van een prettig verblijf bij StrooDrie!

StrooDrie heeft plek voor elke zorggroep en denkt graag met u mee