Zorggroepen

StrooDrie en zorg!

Ook lichte zorggroepen vinden hun weg naar StrooDrie. Dat is ook niet verwonderlijk: StrooDrie kenmerkt zich door een huiselijke sfeer waarin men zich helemaal thuis voelt. Echt uit dus. De accommodatie is – zowel binnen als buiten – drempelvrij.

StrooDrie en zorg!

Fijne woonkamer

Vroeger stonden er koeien, tegenwoordig is het het hart van groepsaccommodatie StrooDrie: de prachtige woonkamer. De oude, zichtbare constructie is het enige dat nog herinnert aan de functie die deze ruimte vroeger had. Nu is het een gezellige ruimte waar u bijvoorbeeld bij de open haard kunt zitten, bordspelletjes kunt spelen of in actie kunt komen tijdens een potje darten, tafeltennissen of oud-Hollands sjoelen. Bij groepsaccommodatie StrooDrie kan het allemaal. Dankzij de aangrenzende keuken is het bovendien makkelijk om contact te houden tijdens het koken. De woonkamer en keuken bieden ook zicht op en toegang tot de buitenruimte.

Fijne woonkamer

StrooDrie denkt graag met u mee

Bij StrooDrie verwelkomen we ook lichte zorggroepen. We weten daarom dat het voor kan komen dat een groep bepaalde specifieke wensen of eisen heeft. Daar denken we graag in mee. Zoekt u een mooie, comfortabele en vooral ook gezellige groepsaccommodatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken met u mee. Zo kunt u zeker zijn van een prettig verblijf bij StrooDrie!

Familiehuis met overdekt terras

StrooDrie denkt graag met u mee