Faciliteiten

Faciliteiten Meer informatie Tips Haal meer uit uw verblijf Foto's StrooDrie Binnen en buiten

Faciliteiten van Groepsaccommodatie StrooDrie

Bij Groepsaccommodatie StrooDrie doen we er alles aan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom vertellen we u vooraf graag meer over de verschillende faciliteiten die u in onze groepsaccommodatie kunt vinden.

Faciliteiten van Groepsaccommodatie StrooDrie

Terrein

Het terrein van StrooDrie is ruim opgezet. Bij aankomst valt direct het royale parkeerterrein en het uitgebreide speelveld op. Het speelveld is omheind. Op het speelveld kan men heerlijk voetballen, basketballen, volleyballen of trampoline springen. Ook zijn hier o.a. schommels te vinden. StrooDrie beschikt daarnaast over een ruim zonneterras en een terras onder een gezellige overkapping. Daar kunt u eventueel heerlijk barbecueën. Op zowel het terras als onder de overkapping kunt u ook gebruik maken van de houtkachelOnder de overkapping vindt u nog 2 koelkasten, zodat de koude drankjes altijd onder handbereik zijn.

Familiehuis met overdekt terrasvakantiehuis speeltuin kinderen

Terrein

Slaapkamers

Groepsaccommodatie StrooDrie beschikt over dertien slaapkamers, die ruimte bieden aan maximaal 30 personen. Alle slaapkamers zijn voorzien van een wasgelegenheid, handige bedlampjes en comfortabele bedden (binnenvering). Ook beschikken een aantal kamers over een zgn. hoog-laag-bed.

groot vakantiehuis met 12 slaapkamers

Slaapkamers

Sanitair

Groepsaccommodatie StrooDrie is voorzien van 7 toiletten en royale 5 doucheruimtes. Deze doucheruimtes zijn te vinden op de begane grond en op de 2e verdieping. Op de benedenverdieping zijn er een tweetal aangepaste douches.

Sanitair

Keuken

Hoewel er verschillende mogelijkheden zijn om lekker uit eten te gaan in de omgeving van StrooDrie, kunt u natuurlijk ook zelf koken. Niets versterkt onderlinge banden meer dan eerst een maaltijd samen bereiden en deze daarna nuttigen! De keuken van StrooDrie is van alle gemakken voorzien. Deze beschikt over een zespitsgasfornuis, 2 grote koelkasten (waarvan 1 combi koelkast/vriezer), een magnetron, een koffiezetapparaat (filters worden bijgeleverd), een horecasnelwasapparaat (inclusief wasmiddel), een Senseo-apparaat en een waterkoker. Uiteraard is ook gedacht aan het nodige serviesgoed en keukengerei.

Groepsaccommodatie complete keuken

Keuken

Woonkamer

Last, but certainly not least: écht vakantie vieren kan natuurlijk ook in de gezellige woonkamer van StrooDrie. In deze woonkamer kunt u lekker genieten van de maaltijd, maar ook op de bank zitten/hangen, bij de open haard. Aan vermaak is ook gedacht: speel een potje darts, geniet van oud-Hollands sjoelen, speel één van de talloze spelletjes uit de spelletjeskast, luister naar een muziekje of bekijk één van de vele films die in de woonkamer te vinden is. Gewoon lekker kletsen of een boekje lezen kan natuurlijk ook!

familiehuis met gezellige woonkamer

Woonkamer