Vakantiehuis voor groepen

Vrienden- of familieweekend bij StrooDrie

Gezellig een weekendje weg met familie of vrienden? Ook daarvoor is StrooDrie dé perfecte locatie. Met dertien slaapkamers bieden we ruimte aan 30 gasten. De slaapkamers bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. Daarnaast zijn er zowel op de beneden- als bovenverdieping mooie douche- en toiletvoorzieningen en heeft ook elke slaapkamer wasgelegenheid. StrooDrie heeft een praktisch ingerichte keuken van alle gemakken voorzien en natuurlijk een gezellige woonkamer. Ook als het weer iets minder meewerkt, kunt u hier volop genieten!

vakantiehuis voor groepen

Vrienden- of familieweekend bij StrooDrie

Altijd iets te doen

Bij StrooDrie is voor iedereen altijd iets te doen. Op zonnige dagen is het heerlijk om buiten te vertoeven, bijvoorbeeld op het ruime terras of onder de sfeervolle overkapping. Kinderen kunnen zich uitleven op het speelveldje, waar ze onder meer kunnen volleyballen, basketballen, voetballen of trampoline springen. Als het zonnetje niet schijnt, kunt u nog steeds genieten bij StrooDrie. Bijvoorbeeld: Relaxen in  de gezellig, ingerichte, sfeervolle woonkamer met open haard. Of Speel een spelletje uit de goed gevulde spelletjeskast, ga darten of bereid een lekkere maaltijd, gemaakt in de goed uitgeruste keuken van StrooDrie.

vakantiehuis speeltuin kinderenVriendenweekend overkapping terras

Altijd iets te doen

Geniet van de omgeving

Hoewel het bij StrooDrie heerlijk toeven is, is ook zeker de omgeving de moeite van het verkennen waard. StrooDrie grenst aan het prachtige nationale park Dwingelderveld en ligt in de buurt van tal van andere bezienswaardigheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan de hunebedden in Havelte? Of een uitje naar het historische stadje Meppel?

Geniet van de omgeving

StrooDrie: voor een geslaagd familie- of vriendenweekend

Comfort, gemak, een prachtige omgeving en bovenal veel gezelligheid: groepsaccommodatie StrooDrie beschikt over alle ingrediënten die nodig zijn voor een geslaagd familie- of vriendenweekend. Ziet u zo’n uitje naar het mooie Dwingeloo ook wel zitten? Bekijk dan de beschikbaarheidskalender en reserveer hieronder direct uw plekje. Heeft u eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

familieweekend 20 personenfamilieuitje Drenthe

StrooDrie: voor een geslaagd familie- of vriendenweekend